Mindul Walk/Run


Mindful Walk / Run

Coaching in Groepsverband


5-weekse Mindful Walk en Mindful Run cursus 


Ben je druk in je hoofd en heb je vaak last van stress? Kun je wel wat meer energie gebruiken maar heb je geen idee hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Dan is één van mijn cursussen echt iets voor jou!


Tijdens de praktische 5-weekse cursus (5x 1,5 uur) leer je op een luchtige en speelse manier verschillende tools die jou helpen ontspannen en meer in het hier en nu te zijn. Je leert door met aandacht te bewegen, beter met stress om te gaan en je krijgt weer meer energie. Door Mindful Walk/Run ervaar je rust in je hoofd en in je lijf en je leert hoe dit fijne gevoel in je dagelijks leven vast te houden. We combineren mindfulness, ademhalingstechnieken op een speelse manier met wandelen of hardlopen. Zonder bla, bla, met beide voeten op de grond en veel fun! De groep bestaat uit maximaal 8 personen.


De Mindful Walk cursus is geschikt voor iedereen. Wandelen is heerlijk en maakt in combinatie met de effectieve Mindful Run methode dat je loskomt van vaste denkpatronen en gewoonten.


De Mindful Run cursus is geschikt voor beginnende hardlopers of wanneer je zo nu en dan hardloopt, maar niet meer dan vijf kilometer. De cursus is gericht op bewegen zonder prestatiedruk.


5-weekse cursus Mindful Run: woensdag 4 september:  (vervolgdata 11, 18, 25 september en 2 oktober)

Tijd en locatie: van 09.30-11.00 uur. Amstelpark, hoofdingang Europaboulevard

Kosten €95,-*


5-weekse cursus Mindful Walk: donderdag 5 september  (vervolgdata 12, 19, 26 september en 3 oktober)

Tijd en locatie: van 19.30 tot 21.00 uur. Gijsbrecht van Aemstelpark, Van Nijenrodeweg (het park is grotendeels verlicht!) 

Kosten €95,-*


5-weekse cursus Mindful Walk: zondag 8 september (vervolgdata 15, 22, 29 september en 6 oktober)

Tijd en locatie: van 10.00 tot 11.30 uur. Amstelpark, hoofdingang Europaboulevard

Kosten €95,-*


Heb je interesse in een Mindful Walk of Mindful Run cursus op een andere dag/tijdstip of met een eigen groep laat het me dan weten.

 

* Voor particulieren is dit bedrag incl. btw, voor bedrijven excl. btw.


 

Mindful Walk voor bedrijven

Ben je op zoek naar een inspirerende activiteit voor een teambuilding of bedrijfsuitje? Voor bedrijven is het mogelijk om een clinic of cursus op maat te laten maken. Informeer naar de mogelijkheden. Ik denk graag met je mee!

 


Vergoeding door de zorgverzekering

Steeds meer verzekeraars vergoeden mindfulness cursussen. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.

 


Vergoeding door de werkgever

Veel werkgevers bieden hun personeelsleden een vitaliteitsprogramma aan. Zij vergoeden cursussen op het gebied van stressreductie, sport of bewegen. Een Mindful Walk cursus past uitstekend binnen zo'n programma. Jouw werkgever kan je hier meer over vertellen.

 

 

Neem contact op


MindWalker

Jolanda Hogenbirk

Email: info@mindwalker.nl

Mobiel: 06-20837846


MindWalker-logo
MindWalker-facebook
MindWalker-LinkedIn
MindWalker-Instagram

Copyright @ All Rights Reserved