FitStap


  StapFit. In groepsverband mentaal en fysiek fit worden.

12-weekse Stapfit programma


Wil jij fit worden maar heb je niet de motivatie om dit alleen te doen of heb je geen idee hoe je dit kunt bereiken? Dan is het

het nieuwe beweegprogramma van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN), FitStap echt iets voor jou! In 12 weken gaan we in groepsverband werken aan jouw fitheid. Dit doen we aan de hand van beweging, voeding en mentale fitheid. Iedereen kan meedoen. Het gezamenlijk doel is bewegen, gezelligheid en buiten bezig zijn waar binnen iedereen zijn eigen doel heeft. Geen druk, of competitie, maar juist jezelf uitdagen en op je eigen niveau aan de slag.


Gedurende 12 weken heb je iedere week op een vast moment een groepstraining. Iedere week voer je naast de groepstraining twee zelfstandige trainingen uit. Deze kun je zelf inplannen, dus je kunt trainen wanneer het jou uitkomt. Van te voren krijg je een schema zodat je precies weet wat je moet doen. Daarnaast krijg je iedere week via de FitStap-app een aantal opdrachten en tips. Door deze opdrachten en tips krijg je meer inzicht in een gezonde leefstijl. Ook leer je hoe je een gezonde leefstijl kunt inpassen in je dagelijks leven.

Proefles 


Maandag 9 december 10.00 uur Amsterdamse Bos

Maandag 6 januari 10.00 uur Amsterdamse Bos


Een proefles is gratis en altijd mogelijk in overleg. Stuur me een maitje en ik neem contact met je op.


12 weekse programma

Maandag 13 januari (tm 30 maart) 10.00 uur Amsterdamse Bos


Heb je interesse in een FitStap cursus op een andere dag/tijdstip? Laat het me dan weten en geef jouw voorkeur voor een dag / tijdtsip door.


Kosten 139 euro *


* Voor particulieren is dit bedrag incl. btw, voor bedrijven excl. btw.


Bij een Stapfit programma hoort een gratis KWBN basislidmaatschap, Wandelvoordeelpas en een korting van 

30% op je wandeluitrusting bij Perry Sports.

Ervaringen


FitStap is laagdrempelig, iedereen kan meedoen met de trainingen. Bovendien heeft iedereen binnen de groep hetzelfde doel: fitter worden. We motiveren elkaar enorm. En het is nog gezellig ook!

Karin van den BroekIk ben gaan wandelen om af te vallen. Onlangs bleek dat mijn bloeddruk te hoog is en daarom adviseerde de huisarts mij om gezonder te gaan leven. FitStap stimuleert mij om hier ook echt mee aan de slag te gaan. De opdrachten die we via de app krijgen zijn nuttig en zijn erg leuk om te doen.

Henk Jansma


MindWalker Logo

Neem contact op


MindWalker

Jolanda Hogenbirk

Email: info@mindwalker.nl

Mobiel: 06-20837846


MindWalker-logo
MindWalker-facebook
MindWalker-LinkedIn
MindWalker-Instagram

Copyright @ All Rights Reserved

SiteLock