Coaching labyrint Amsterdam

Labyrintwandeling

Wat is een Labyrint?

Een labyrint is een oeroud symbool (meer dan 4000 jaar oud). Het is een pad, dat naar een centrum leidt en van daaruit langs dezelfde weg weer terug. Het staat symbool voor ons levenspad. 


Een labyrint is niet hetzelfde als een doolhof. In tegenstelling tot een doolhof, waarin je keuzes moet maken tussen verschillende paden en je de verkeerde weg kunt nemen en kunt verdwalen, word je in een labyrint naar het midden, de kern, geleid. 


Het ene moment ben je dichtbij de kern, het andere moment daar ver van vandaan. Maar je komt altijd uit bij de kern. En dan loop je gewoon weer terug, naar de buitenwereld, hoogstwaarschijnlijk een inzicht rijker en in ieder geval een stuk ontspannener.


Waarom een labyrintwandeling?

Een labyrintwandeling kan helpen op het moment dat je jouw leven wilt veranderen. Het ont-strest, laat je dingen zien waar je eerst blind voor was en helpt je dichter bij jezelf te komen. Het lopen van een labyrint is een methode om je intuïtie naar boven te laten komen.

Op de vragen die worden gesteld komen vaak verrassend heldere antwoorden met een grote diepgang. Een labyrintwandeling ordent het denken, leert je naar jezelf te luisteren en kan antwoord geven op levens- en zingevingsvragen. 


Labyrintcoaching

Tijdens een individueel coachingstraject is een labyrintwandeling een vast onderdeel. We bezoeken tijdens één van de sessies het labyrint in het Sloterpark. 


Een losse labyrintwandeling met mij is ook mogelijk. Deze duurt ca. anderhalf.

Labyrint Amsterdam MindWalker

Labyrint Sloterpark, Amsterdam

Neem contact op


MindWalker

Jolanda Hogenbirk

Email: info@mindwalker.nl

Mobiel: 06-20837846


MindWalker-logo
MindWalker-facebook
MindWalker-LinkedIn
MindWalker-Instagram

Copyright @ All Rights Reserved