Wandelcoaching


Wat is individuele wandelcoaching

Ervaar je veel stress? Ben je druk in je hoofd en handel je niet meer vanuit jouw gevoel? Heb je moeite met keuzes maken?Hoe zou het zijn als je beter met stress om zou kunnen gaan en weer bij jouw gevoel kunt komen? Als je meer grip op het leven zou kunnen krijgen? Als je meer zou kunnen genieten? Kom in beweging en duik met mij de natuur in!Samen gaan we stap voor stap werken aan jouw mentale en emotionele herstel. We praten en wandelen niet alleen, maar we doen ook veel praktische oefeningen die gebaseerd zijn op mindfulness (bewustwording en leven in het hier en nu) en NLP (Neuro Linquïstisch Programmeren staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daar vervolgens op reageren). Daarnaast werken we aan een juiste ademhaling. Door op een gezonde manier te ademen zul je merken dat je de stress meer onder controle krijgt. Het ondersteunt je om je eigen weg te gaan bewandelen, blokkerende patronen te veranderen en emoties te integreren, waardoor er ruimte ontstaat en nieuwe energie gaat stromen.


Een individueel wandelcoach traject bestaat uit een 6 weekelijks traject waarbij we iedere week 2 uur per keer de natuur in gaan. Voorafgaand aan het coachingstraject vindt een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats en bepalen we jouw coachvraag. Het traject wordt vervolgens volledig voor jou op maat gemaakt.


Tarieven:

€900,- per traject inclusief btw voor particulieren (excl. btw voor bedrijven).
Losse inspiratie- of labyrint coachingswandeling

Het is ook mogelijk een losse coachingswandeling te boeken. Wil je gewoon even met iemand sparren en/of inspiratie opdoen? Of wil jij weten wat een labyrintwandeling met je kan doen? Laat het me weten!


Vergoeding door de zorgverzekering

Individuele coaching wordt over het algemeen niet vergoed, maar steeds meer verzekeraars zien het belang van coaching en mindfulness in. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.


Vergoeding door de werkgever

Veel werkgevers bieden hun personeelsleden een vitaliteitsprogramma aan. Zij vergoeden trajecten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, stressreductie, sport of bewegen. De individuele wandelcoaching van MindWalker past uitstekend binnen zo'n programma. Jouw werkgever kan je hier meer over vertellen.


Heb jij, of je werkgever, vragen en/of wil je een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met me op via dit contactformulier, stuur een mailtje of bel Jolanda Hogenbirk op 06-20837846.


Individuele wandelcoaching

Neem contact op


MindWalker

Jolanda Hogenbirk

Email: info@mindwalker.nl

Mobiel: 06-20837846


MindWalker-logo
MindWalker-facebook
MindWalker-LinkedIn
MindWalker-Instagram

Copyright @ All Rights Reserved